Калина Паскалева изля огорчението си от Слави: Ето какво й причинил навремето! (още подробности)

Калина Паскалева изля огорчението си от Слави: Ето какво й причинил навремето! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Калина Паскелева още не може да прости на Слави и екипа му!

Журналистката и писателка Калина Паскалева с радост прие новината за спирането на „Шоуто на Слави“. А причината за това изненада мнозина. Оказа се, че преди време Дългия й е нанесъл жесток удар, при това публично:

Калина Паскалева

Калина Паскалева още е бясна на Слави Трифонов за обидата

„Спомням си как преди много години се събудих с ужасно неприятна новина. Слави Трифонов беше пуснал новата си песен, а в клипа си за покритие на следния текст:

“Когато падне нощта, излизат кухите лейки, в лицата приличат на скръбни жалейки. Гърдите – силиконови, краката им – шпиц, живеят във някакъв много тъп виц.

Преспали са вече със всички модни пичове, от толкова секс са развили яки бричове. И са много нещастни, и умират от скука… Време е някой да изхвърли боклука! Време е някой да изхвърли боклука!”…

Беше използвал мои снимки от фотосесия за предаването, което водех – “Градски момичета”.

Интересен беше фактът, че той никога преди това не беше разговарял с мен. Едва ли дори е имал бегла представа за живота ми, но от трибуната си на велик шоумен опитваше да втълпи сред почитателите и зрителите си мнение за моето битие.

В продължение на няколко месеца бях много разстроена и се чудех защо го е направил. Така и не разбрах. С днешна дата няма и значение.

Подигравката на чужд гръб с цел висок рейтинг не може да бъде вечна. Тази сутрин се събудих с новината, че предаването му слиза от екран. Не ми е мъчно. Няма да ми липсва. Да ни е честит денят на радиото и телевизията!“, написа Калина Паскалева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар