Петър Волгин: Слави Трифонов ще стане първа политическа сила! (взриви мрежата)

Петър Волгин: Слави Трифонов ще стане първа политическа сила! (взриви мрежата)
5 (100%) 1 vote

Петър Волгин предрича политическо бъдеще за Слави Трифонов!

Журналистът Петър Волгин взриви мрежата след като снощи Слави Трифонов обяви, че спира шоуто си на 31 юли. Докато мнозина се чудят какво ще прави Дългия оттук насетне, Волгин май го издаде.

Слави Трифонов

Петър Волгин вещае силно политическо бъдеще за Слави Трифонов

Последният разкри, че шоумен номер едно се цели в политиката. И нещо повече – предрече му обещаващата първа политическа сила. Предаваме думите му без редакторска намеса:

„Традиционните политически партии предизвикват такова силно недоверие сред мнозинството от избирателите, че бъдещата партия на Слави Трифонов не просто ще влезе в следващия парламент. А най-вероятно ще стане първа политическа сила.

В това няма да има нищо уникално. Бепе Грило /по-отдавна/ и Владимир Зеленски /наскоро/ показаха как става това на практика.

Хората ще гласуват за Слави Трифонов, защото за тях той ще символизира алтернативата на статуквото. И няма никакво значение дали това наистина е така. Важното е какво ще мислят избирателите.

Слави Трифонов направи най-успешния шоу-продукт през последните трийсет години.

Имайки предвид, че политиката отдавна се е превърнала в шоу, няма да му бъде никак трудно да направи и успешен политически проект“, заяви категорично Петър Волгин.

А дали ще се окаже прав в прогнозите си, тепърва предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар