Джордж Клуни и Серина Уилямс кръщават бебе Съсекс?

Гласувайте за статията

Джордж Клуни и Серина Уилямс най-спрягани за кръстници на бебе Съсекс

Бебето Съсекс вероятно ще има най-известните кръстници на планетата. И дори певицата Майли Сайръс не може да се похвали с такива духовни родители като него. Джордж Клуни и Серина Уилям са най-спряганите личности за кръстници на бебе Съсекс. Особено предвид факта, че са сред най-близките приятели на Меган и Хари.

Актьорът по ирония на съдбата е роден на една дата с бебето и е много вероятно да му бъде духовен баща. Той и съпругата му Амал Клуни често гостуват на младото семейство в Англия, а са били техни домакини и на партита в Италия, в имението си край езерото Комо.

Именно Джордж Клуни изпрати частния си самолет да вземе Меган за бебешкото й парти в Ню Йорк. Херцогинята, освен това е в чудесни отношения и със съпругата му, а запознати издават, че обожава двете им малки деца.

Смята се, че Джордж Клуни ще бъде поканен от принц Хари за кръстник на бебето, заедно със звездата Серина Уилямс. Тенисистката е другата изключително близка приятелка на Меган, която вероятно ще получи високата чест.

Джордж Клуни кръщава бебе Съсекс? сн You Tube

Джордж Клуни кръщава бебе Съсекс? сн You Tube

По принцип наследниците на кралското семейство имат между шестима и осем кръстници, но Меган и Хари вероятно ще се задоволяват с двама или четирима. В крайна сметка наследникът им е чак седми в листата за трона и с всеки изминал ден се отдалечава в редицата. Предполага се обаче, че предвид голямото влияние, което има семейството му, ходът до известна степен може да бъде и политически. Така че сред имената на спряганите кралски кръстници са още Мишел и Барак Обама. Бившето президентско семейство на САЩ е сред близките приятели на Уилям и Хари. Двамата дори бяха поканени на сватбата на херцога, но отказаха, тъй като не искаха да политизират събитието, особено след като Тръмп вече бе президент на САЩ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар