Меган и Хари кръщават бебето на принцеса Даяна? (Бащата на херцогинята проговори за внучето си)

Гласувайте за статията

Меган и Хари може да изберат да кръстят детето на рода на баба му, твърдят букмейкъри

Името на бебето на Меган и Хари стана повод за масови залози в Британия. Букмейкъри твърдят, че е много вероятно принцът да избере да кръсти детето си на рода на майка си. Името Спенсър е сред спряганите в последните часове, след като стана ясно, че херцогът е съобщил за раждането му и на роднините на майка си. Чичо му граф Чарлз Спенсър, както и лелите му, лейди Сара и лейди Джеймс също изразиха радостта си от раждането на бебето.

Много е вероятно Хари да избере да почете майка си, като заложи на името Спенсър като второ или трето име на своя наследник. Меган също би искала да добави своя принос. И мнозина смятат, че ако първото име на малкия е Чарлз или Филип / на дядото или прадядото на малчугана/, то второто и третото му име ще са свързани с баба му — принцеса Даяна и родът на Меган.

Имена като Джеймс, Едуард и Александър също се спрягат за новото кралско име. Но името Чарлз е най-популярно сред кралските поданици. Мнозина залагат, че второто име ще е Спенсър, за да се почете и майката на принц Хари. А трети се чудят, дали последното от кралските имена няма да бъде Томас — на името на бащата на херцогиня Съсекс.

Въпреки че Меган красноречиво пренебрегна баща си дори в официалното съобщение след раждането, кралските поданици се надяват, че тя ще се помири с Томас Маркъл. Самият той направи жест към нея, като спря да дава интервюта. И дори забрани и на останалите от семейството им, да я петнят. „Много се радвам за детето и съм изключително щастлив.

Томас Маркъл поздрави Меган и Хари за бебето сн. You Tube

Томас Маркъл поздрави Меган и Хари за бебето сн. You Tube

 

Надявам се, че то ще служи на страната си и на кралицата достойно“, написа Томас Маркъл в социалните мрежи. Той отказва интервюта и не сподели, дали е бил уведомен за внука си преди останалите. Но не крие, че е щастлив, че за шести път става дядо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар