Официално! Слави Трифонов обяви: Шоуто на Слави спира завинаги (Вижте изявлението му)

Официално! Слави Трифонов обяви: Шоуто на Слави спира завинаги (Вижте изявлението му)
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов обяви официално, че шоуто му слиза от екран

Слави Трифонов обяви официално, че напуска Би Ти Ви и шоуто му спира да се излъчва от лятото. Слуховете, че Дългият няма до получи нов договор с първата частна телевизия у нас се носят от месеци и дори станаха повод за шеги между сценаристите на предаването. Като добър шеф, Трифонов ще продължи да плаща поне година заплата на всички от екипа си и няма да уволни никого.

Той ще организира и томбола с всички подаръци, които е получавал от гостите през годините. В нея ще участват и прочутото диванче и стола на водещия от студиото.

Слави Трифонов

Снимка: Шоуто на Слави

При един от щастливите зрители ще отиде и автомобил Мерцедес, возил най-известните гости на предаването. Снощи в предаване без публика и балет водещият уточни, че договорът му изтича на 31 юли и шоуто спира да съществува по негово решение, а не заради проблеми от Би Ти Ви.

„От много време аз и моят екип не се чувстваме част от медийната среда, имаме друго мнение какво е свободата“, каза водещият. „Благодаря на Би Ти Ви, като почтен партньор, благодаря на мениджърите на телевизията. Благодаря най-вече на вас – зрителите. За мен беше чест“, завърши изявлението си Слави Трифонов.

Шоуто му започна през ноември 2000 година и само след година разширява най-гледането време на телевизията до 23:30 ч. В периода до 2004 г. то привлича средно между 2 и 3 милиона зрители всяка вечер, но след няколко години зрителите му постепенно намаляват. В края на 2011 г. предаването се гледа между 1 и 2 милиона зрители средно всяка вечер.

На Слави Трифонов са гостували видни български политици, както и хора от световния политически елит. През 2004 г. предаването започва да осъществява различни реалити формати в рамките на шоуто. Едни от най-известните формати на „Шоуто“ са „Музикална академия Ку-ку бенд“, „Танцувай с мен“ и „Бягство към победата“. Оттеглянето на Трифонов налива вода в мелницата на слуховете, че той ще търси политическа реализация, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар