Антон Хекимян минава под венчилото (Подробности)

Антон Хекимян минава под венчилото (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Антон Хекимян най-после ще се задоми

Антон Хекимян се жени на 09.09.2019 година сн. ХотАрена

Антон Хекимян се жени на 09.09.2019 година

Антон Хекимян преживя драматично раздялата с Василена Гръбчева. И въпреки, че все още не е срещнал жена, която да я замести, той е оптимист и дори е решил да мине под венчилото след няколко месеца.

Водещият се е отчаял, че ще срещне голямата любов. И вече знае как ще се развият събитията в личния му живот. Той ще изпълни обет, който е дал преди години. На 09.09.2019 година водещият ще мине под венчилото със свое бившо гадже. Той е решил да последва примера на Дърмът Мълроуни и Джулия Робъртс от филма „Сватбата на моя най-добър приятел“.

Бившата му изгора също е съгласна да минат под венчилото, въпреки че преди години категорично отказала на предложението на водещия. Тогава двамата се разделили след дълга връзка. Тъй като Антони Хекимян много страдал за Ани, решил да направи всичко възможно да си я върне. С помощта на своя колежка от бТВ той организирал поставянето на надпис „Ани, обичам те! Върни се!“ на сградата, срещу която тя живее.

Но бъдещата му съпруга не останала очарована и дори го обвинила в психически тормоз. След като видяла плаката, Ани се обадила на водещия и заявила, че всичко между тях е свършено, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар