Джулиана Гани шашна всички с вида си (Вижте как се появи в столичен супермаркет)

Джулиана Гани шашна всички с вида си (Вижте как се появи в столичен супермаркет)
5 (100%) 1 vote

Джулиана Гани шокира с вида си

Джулиана Гани стресна всички с външния си вид. Това се случило на Разпети петък. Тогава Джулка посетила супермаркет към столичния мол „Скай Сити“ с току-що намазана с боя коса и найлонова пелерина върху дрехите си. Кичурите на плеймейтката бил слепнали към скалпа, а челото и слепоочието й били зацапани в тъмен цвят от боята, пише „Уикенд“.

„Явно е клиентка на фризьорския салон в мола и е дошла да си напазарува, докато боята й попива в корените. Едва ли от къщи се е домъкнала така“, коментирали странния имидж на Джулиана Гани в супермаркет „Фантастико“, откъдето тя си пазарила. Всички, с които плеймейтката се разминала в магазина, били потресени от нея. Приятелят на Джулка също много се смущавал, че всички ги обсъждат и гледал в земята.

Това обаче въобще не притеснявало Гани, която си напазарила, без да се притеснява от вида си. Участничката от „ВИП Брадър“ и „Биг Брадър“: Мост Уонтед“ напълнила количката си с млека, натурални сокове и салати. А преди да се отправят към касата Джулка и нейният любим си взели и лубрикант за незабравими сексуални преживявания, твърди папарак на изданието.

Стъписани от вида на Гани останали не само клиентите на супермаркета, но и самите касиерки. Те направили големи усилия да си свършат работата професионално и да не се засмеят, за да не се обиди популярната им клиентка. За техен късмет Джулиана се оказала широко скроена жена. Тя лично им разрешила да се усмихнат.

„Засмейте се де, кога друг път ще ме видите по този начин! Идвам боядисана, за да ви повдигна настроението“, заявила любимата на Илиян Найденов.

Джулиана Гани стресна всички с външния си вид сн. Фейсбук

Джулиана Гани стресна всички с външния си вид сн. Фейсбук

След това Джулиана обяснила, че изобщо не й пука, че изглежда по този начин. Тя била способна да отиде така и до Народното събрание и до Президентството, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар