Антон Хекимян с импулсивно решение (Вижте кога и с кого е сватбата му)

Гласувайте за статията

Антон Хекимян се жени за старо гадже

Антон Хекимян с импулсивно решение. Водещият на предаването „Тази сутрин“ по Би Ти Ви е толкова разочарован от жените, че е решил да се задоми със своя стара любов. За случая е избрал датата 09.09.2019 година. Това ще се случи, ако дотогава Хекимян не срещне сродната си душа.

„Явно скоро няма да ми потръгне в любовта. Но това в никакъв случай не ме притеснява. Знам много точно как ще се развие бъдещето. Ако не успея да си намеря половинка, ще се оженя за стара приятелка на 09.09.2019 година. Така сме го решили и ще си изпълним обещанието. Ще бъдем точно като Джулия Робъртс и Дърмът Мълроуни в „Сватбата на най-добрия ми приятел“. Хората сигурно ще ми се смеят, но аз съм доказал, че съм човек на импулсивните решения“, категоричен е Антон, пише „Уикенд“.

34-годишният арменец дал обета преди няколко години, когато направил мил жест за своята приятелка, а тя не само, че не го оценила, но и го изоставила. Влюбеният Антон се счепкал с приятелката си и решил да я омилостиви като закачил огромен транспарант с надпис: „Ани, обичам те, върни се!“ на строежа срещу нейния блок. Първоначално девойката била шашната от видяното. След като осъзнала, че посланието е за нея обаче, се ядосала. Вместо да се зарадва на жеста, тя изпратила гневен смс на Хекимян и го зарязала.

Обида

Антон бил жестоко обиден, че дори този изключително мил жест не трогнал бившата му приятелка. Той се заклел, че повече никога няма да прави подобна глупост заради жена. „Накарах колежка график от Би Ти Ви да оформи надписа, а след това ходих да ми го изкарат на транспарант. Вместо да зарадвам бившата ми приятелка, тя ме обвини, че едва ли не я тормозя психически. Истината е, че до последно се борих за тази любов и много късно осъзнах колко е безсмислено цялото това упражнение“, разказва Хекимян.

След този случай той се затворил в себе си и дълго не допускал жена до сърцето си. Влюбването според тв водещият идвало само веднъж в живота. Затова той не очаквал да изпита подобна изпепеляваща страст.

Антон Хекимян се жени на 09.09.2019 година сн. ХотАрена

Антон Хекимян се жени на 09.09.2019 година сн. ХотАрена

Следващата любов на Хекимян с колежката му Василена Гръбчева също завърши зле. Красивата блондинка го изостави в мига, когато всички очакваха сватба, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар