Емилия разкри какво ги държи заедно с Жорж Башур (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Емилия с поредно обяснение в любов към Жорж Башур

Емилия не спира да демонстрира любовта си към Жорж Башур. Само преди няколко дни поп фолк изпълнителката разкри в „На кафе“, че досега никога не е обичала така и че никой не я е обичал по този начин. Певицата сподели, че в лицето на съпруга си тя е срещнала истинската любов.

„Аз не съм обичала така и никой не ме е обичал по този начин. Сега любовта е взаимна“, каза Емилия пред репортерката на „На кафе“. Поп фолк изпълнителката видимо сияе откакто в живота й е Жорж Башур. Тя не крие, че сега е първият път, в който се чувства истински щастлива, спокойна и сигурна във връзката си с мъж.

С думите си в „На кафе“ Емилия показа на всички свои недоброжелатели за пореден път, че именно Башур е мъжът за нея. Поп фолк изпълнителката не пропуска и всеки удобен случай, за да му покаже колко много го обича. Такъв е и днешният празничен ден за семейството на Емилия и Жорж.

Днес той празнува своя имен ден. По традиция и този път поп фолк изпълнителката отбеляза личния празник на съпруга си с мили думи в социалната мрежа Инстаграм. „Твоето име и твоето голямо сърце ще ни държи винаги заедно!!! Честит имен ден, Любов моя!!!“, написа Емилия в официалния си профил в мрежата.

Макар и кратко, посланието на поп фолк изпълнителката към съпруга й показва за пореден път, че именно Башур е мъжът на живота й. От думите на Емилия личи, че тя се надява да остареят заедно и нищо да не успее да ги раздели.

Емилия не пропусна да поздрави своя любим по случай именния му ден сн. Инстаграм

Емилия не пропусна да поздрави своя любим по случай именния му ден сн. Инстаграм

Към кадъра, който певицата публикува, за да честити именния ден на половинката си, заваляха хиляди пожелания от феновете й. Почитателите на Емилия се радват, че тя най-накрая е открила истинската любов и им желаят да са щастливи още дълги години заедно.

Хиляди фенове честитиха личния празник на Жорж Башур сн. Инстаграм

Хиляди фенове честитиха личния празник на Жорж Башур сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар