Андрей Слабаков обяви какво ще направи за България в Брюксел!

Андрей Слабаков обяви какво ще направи за България в Брюксел!
5 (100%) 1 vote

Андрей Слабаков наистина се цели към Брюксел!

Режисьорът Андрей Слабаков обяви кандидатурата си за евродепутат, но в началото мнозина не повярваха. И дори счетоха това за поредната шега. Е, целите на Слабака са сериозни и пределно ясни. А самият той обясни какво би направил за родината ако отиде в Брюксел:

Андрей Слабаков

Андрей Слабаков си спечели доста противници заради Брюксел

„Какво бих направил в ЕП?… Културната политика в ЕС е хаотична и неработеща. Не е достатъчно да се обявяват градове за културни столици. Налага се да регламентира културния обмен между европейските държави.

По този начин искам да се гарантира представянето на културата и изкуството на всяка страна – членка в Общността.

За мен е много важно България да получи полагащото й се място, като една от основателките на християнската цивилизация в Европа. Веднъж завинаги да престанем да подценяваме себе си.

Много европейски държави дължат днешния си просперитет на нас, като едни от първите носители на християнските ценности.

Гордея се, че съм българин! С древните и съвременни постижения на българските култура, изкуство и традиции!“, написа Андрей Слабаков.

Коментарите под поста му са доста като сред тях има и много скептични. Както и такива, които моментално го захапаха за пушенето:

„Какво ще правим с цигарата в ръката? На селски мегдан ли ще превърнем ЕС?“, попита Боряна Костова. На което съпругата му Ернестина Шинова моментално отвърна:

„Това е негова грижа. Наистина ли вярвате, че от 750 човека той е единствения пушач. Не е сериозно. Според вас излиза, че за ЕП е подходящо и куче в рокля, стига да не пуши и да е скъпа роклята“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар