Илона Георгиева разкри цялата истина в мрежата!

Миската Илона Георгиева разтърси мрежата с истината за бившия си приятел. Към момента тя е щастлива с новия мъж до себе си, но разкри ужасяващи неща за миналото: [caption id="attachment_589918" align="aligncenter" width="164"]Илона Георгиева Илона Георгиева потресе всички[/caption]

"ИЗВИНЯВАМ СЕ , ЧЕ ПИША ЛИЧЕН ПОСТ И ЗАНИМАВАМ ХОРАТА, НО СЕ НАЛОЖИ НАДЯВАМ СЕ ЗА ПОСЛЕДНО!

Този "човек", които допреди години ме пребиваше безмилостно ,които се опита по всякакъв начин да ме злепоставя пред обществото и да ми пречи и вреди и нищо не постигна. Който не веднъж ме е унижавал, заплашвал и тормозел по всякакви начини ОТНОВО е говорел за моя брак той говори за него по-често от мен, но като видя, че не се огънах на шантажи и не успя да направи интриги между мен и съпруга ми сега обърна палачинката и вече говори "хубаво" мислейки си,че ще се вържа. Но аз го познавам по-добре от всяка друга, защото порастнах с него. За него е чест, че изобщо му отдавам внимание сега,но тъй като знам, че всичко следи дори наскоро и от Инстаграм го блокирах, че и там ме беше намерил и ме следеше ще му напиша нещо тук публично аз блокирах всеки негов профил, но всичко следи знам нищо, че пред хората ме бил "забравил" и съм всякаква ,пиша тук защото хората, които казват истината не се скътават да съскат тук и там а говорят ПУБЛИЧНО. Спри бе човек, ако мога да те нарека такъв.Плюеш ме пред хората а паралелно търсиш контакт с мен по всякакви глупави предтексти. Не те ли е срам, че баба ти кърпеше якето преди, не те ли е срам, че познаваше дядо, не те ли е срам,че си влизаше вкъщи все едно е твой дом, не те ли е срам, че те слушах и гледах в очите като Бог,не те ли е срам,че вкъщи седеше твоята снимка, а от едната страна на леглото спах аз а от другата слагах палтото ти като те нямаше, не те ли е срам, че съм ти прала дрехите, нямаш ли дори капка достойнство???

Продължи си живота, ЗАБРАВИ МЕ!!! Ожени се отново например както се беше оженил преди за едно силиконово чучило тук от моя квартал даже, но този път ме забрави а не като тогава след някой ден пак да си пред вкъщи. Вече не става, ти си мъртав и погребан за мен ОТДАВНА.

Пазех уважение въпреки всичко ,но ти с постъпките си и него загуби. Спри да караш този и онзи да ми пише да се свързвам с теб под всякакви глупави предтексти както вече написах.

Жалко е и не ти отива на годините. Създай си семейство, дете, нещо направи, но просто приеми АЗ СЪМ МЪРТВА ЗА ТЕБ ,ВСЪЩНОСТ ДОРИ И ЕДИН ДЕН НАИСТИНА ДА БЪДА И НА ГРОБА МИ НЕ ТЕ ИСКАМ!

Все ми е едно каква ти е колата бяла, черна другият път карай небесно син мерцедес, ако искаш не ме впечатляват тия неща и го знаеш. Удари дъното на дъното в очите ми. Нямам дълг към теб всичко си платих с лихвите чрез раните, синините ,сълзите и кръвта ми. ЧОВЕК КАТО ТЕБ НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ПРОШКА, ЗАЩОТО ТИ НЯМАШ ДУША ДОРИ ОБИЧТА ТИ Е ИЗВРАТЕНА. НО ИСКАМ ДА ЗНАЕШ - АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО СМЕ ТИ ПРОСТИЛИ ОТДАВНА! ДАЖЕ ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТ НАПЪЛНО СЕРИОЗНО ТУК ПУБЛИЧНО ,ЧЕ АКО СИ ОТИДЕШ ПРЪВ- преди мен въпрос на Божия воля е кой и кога ще напусне този свят.

ЩЕ ПЛАТЯ ВСИЧКИ РАЗНОСКИ И ЩЕ ТЕ ИЗПРАТЯ ДОСТОЙНО, АКО НЯМА КОЙ! САМО ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ МЕ ОСТАВИ НАМИРА. ТОЛКОВА ГОДИНИ МИНАХА ТАЗИ ИСТОРИЯТА ОТДАВНА УМРЯ! НА ДОБЪР ЧАС ОТ МЕН!", изля чувствата си Илона Георгиева.