Излезе новият роман на Венета Райкова

Гласувайте за статията
Бестселърът „Завист“ се появи на рождения ден на Венета Райкова 2 май

Точно за рождения си ден на 2 май Венета Райкова изненада читателите с шестия си роман – пише в. „Уикенд“. „Завист“ вече е във всяка една книжарница в страната. Новата книга, която излиза половин година, след като „Скандал“ постави рекорди по продажби, предизвика бум сред читателите още преди публикуването си – отбелязва изданието.

„Завист“ започва с историята на богатия бизнесмен Самуил, който се връща в родното си село за първи път след 20 години. В двора на църквата, където скоро ще се отслужи литургия, за да премахне вече тегнещото вече четири десетилетия проклятие, той спасява живота на Вяра – дъщерята на смъртния враг на баща му. Привличането между двамата е мигновено.

Отношенията им обаче трябва да преодолеят свирепа вражда, трупани през годините семейни проблеми и стремежа на бизнесмена към бляскав живот на богатите и известните. Поредица от странни нещастви случаи и едно убийство принуждават Самуил да удължи престоя си в селото повече от предвиденото. Към него се присъединяват асистентката му Ася, готова на всичко, за да го има за себе си, и телевизионната звезда Кристина. Подреденият свят на младата жена, подчинен на постоянната битга за рейтинг, сега е разтърсен от едно изнудване. То заплашва да погуби всичко, за което е работила толкова години.

Венета издаде 6-ия си роман

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар