Лили Иванова разкри за какво съжалява в този живот (Вижте тук)

Лили Иванова разкри за какво съжалява в този живот (Вижте тук)
4 (80%) 2 votes

Лили Иванова се чувства артист

Лили Иванова разкри за какво съжалява в този живот. Певицата от дълги години е на сцената и се е срещала с много велики личности. Лили обаче не крие своето огромно възхищение от артистите от нейното поколение. „Пътувала съм с много артисти и съжалявам, че младото поколение не познава артистите на моето поколение“, каза тя.

Наскоро Съюза на артистите в лицето на неговия председател Христо Мутафчиев, удостоиха Лили Иванова със специален „Икар“ за изключителен принос към музиката и културата. На церемонията по връчването на наградите певицата пя на сцената на Народния театър. Там тя представи най-новата си песен „Главна роля“.

Лили Иванова казва, че е член само на Съюза на артистите, тъй като смята, че само там й е мястото. „Не бих искала да засягам, но аз съм артист и моето място е в Съюза на артистите“, каза тя и добави, че в началото на кариерата си е била заобиколена от много повече артисти, отколкото певци.

Лили Иванова разкрива и кой е човекът пред когото се прекланя. За певицата най-велик е Георги Парцалев. Тя признава, че той е най-големият й фаворит в този живот. „По-голям фаворит от Георги Парцалев не съм имала в живота си… Той можеше да играе всичко – можеше да играе принц, граф, просяк, селянин. Всяка роля играеше перфектно“, признава наскоро примата в интервю. И добавя с почуда, че просто не може да си обясни защо толкова години никой не говори за великия актьор.

Лили Иванова съжалява, че младите не познават артистите от нейното поколение сн. Фейсбук

Лили Иванова съжалява, че младите не познават артистите от нейното поколение сн. Фейсбук

С това признание Лили Иванова наистина успя да удиви почитателите си, които допускат, че в собствените си очи тя е на най-високото стъпало. Колкото и невероятно да им се стори на някои, певицата дори не счита себе си за велика личност, въпреки че с успехите и дълголетието си на сцената отдавна е доказала това, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар