Глория с феновете, Годжи на работа за Гергьовден (Вижте кой как ще посрещне празника)

Гласувайте за статията

Родните звезди посрещат Гергьовден, много от тях имат имен ден на празника

Глория, която е именничка на 6 май споделя, че три пъти в годината чества имен ден. Тя празнува на „Света Галина”, на „Цветница” и на Гергьовден. Примата на фолка обича празниците и събира близки и приятели на трапеза.

Колаж: ХотАрена

Ветеранката на поп фолка задължително приготвя агне. Но тази година ще отбележи деня си с феновете. Тя има участие вечерта.

Годжи също има ангажимент на Гергьовден. Той ще участва на фестивала „Банкя мези” . Но обещава, че както всяка година ще почерпи колегите си с печено агне през деня.

Георги Христов също е именник. Той е кръстен на чичо си. Но признава, че не спазва определена традиция. За него всеки ден е празник и в последния момент решава къде ще почерпи за Гергьовден.

Синът на Кали, който носи името Георги също празнува имен ден. Певицата разкрива, че май месец е много емоционален за тях. Защото честват освен Гергьовден и два рождени дни. А освен това и тази година ще имат абитуриентски бал. От както порасна най-големият й син празнува с приятели и без агнешко месо на масата.

Гери Малкоданска пък е в чужбина. Именния си ден ще посрещне в Кан. Но празникът ще е двоен. Половинката й Алекс е роден на 6 май.

Джино Бианкалана, който по паспорт се казва Георги Ташев ще отваря ресторант и там ще посреща приятелите си. Това ще се случи преди официалното откриване на заведението и ще е малък тест за собственика да чуе мнението на гостите си, предават от hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар