Никол Шерцингер дразни Григор Димитров

Никол Шерцингер дразни Григор Димитров
5 (100%) 1 vote

Никол Шерцингер прави опити да провокира ревността на Григор Димитров

Никол Шерцингер дразни Григор Димитров. Изпълнителката се опитва да провокира ревността на бившия си и да го накара да се върне при нея. За целта тя използва профила си в социалната мрежа Инстаграм.

Красавицата сподели снимка, на която тя позира със загадъчна усмивка до огромен букет от рози и орхидеи. Но още по-загадъчен е постът, придружаващ снимката. Никол Шерцингер благодари на човека, който й е подарил букета. Но така и не става ясна неговата самоличност. Освен благодарности, певицата е написала и нещо друго: „В душата ми също е пролет и разцвет“.

Интересното е, че бившият й Люис Хамилтън е сред харесалите този пост. Феновете на красавицата побързаха да я засипят с въпроси. Но тя не отговори дори на тях какво се случва в личния й живот. Не закъсняха и спекулациите, че все още има шанс за нея и Люис, пише Хот арена.

Григор Димитров липсва от списъка на харесалите поста на Никол. Той все още е в списъка с приятелите на певицата в мрежата. Но от доста време не коментирал и харесвал постовете й.

Последната клюка свързва името на Гришо с това на Деси Зидарова. Приближени до него разкриха, че той дори не я познава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар