Венета Райкова с ново постижение

Венета Райкова с ново постижение
5 (100%) 2 votes

Венета Райкова е на седмото небе от щастие

Венета Райкова не пропуска възможността да се похвали с постиженията си в професионален план. Писателката навърши 45 години. Личният й празник съвпадна с още едно щастливо събитие, но в професионално отношение. Блондинката сподели, че само за часове е бил продаден първият тираж на последната й книга.

Книгата на Райкова излезе сутринта в деня, в който тя навърши 45 години. Часове по-късно количествата бяха изчерпани напълно. Целият тираж е бил от общо 5 000 екземпляра, които са били разграбени за часове, съобщава „България днес“.

Тази новина зарадва искрено Венета Райкова и тя побърза да сподели радостта си със своите почитатели в социалната мрежа. Водещата написа, че няма по-хубав начин да прекараш рождения си ден, а именно да го посветиш на своите почитатели.

Амбициозната блондинка заяви, че за нея празникът е бил незабравим, защото е имала удоволствието да го прекара в компанията на хората, превърнали я в писател №1 в страната ни, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Откакто се раздели с Тишо, Венета Райкова се е посветило изцяло на работа си. След като обяви решението да разтрогне брака си, водещата заяви, че вече за нея стават най-важни синът й и нейната кариера. Блондинката се надява, че след успеха в професионален план, ще дойде и щастието в личния живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар