Кирил Добрев нагъва вредна храна (Вижте как успокоява нерви предизборно – Снимки)

Гласувайте за статията

Заместникът на Нинова бори стрес с храна от мола

Кирил Добрев се е поддал на стреса и напрежението покрай изборите. Заместникът на Корнелия страда от вълчи глад. Вместо да се храни със семейството си политикът посяга към вредната храна, предлагана по моловете.

Снимка: Ретро

Добрев-младши бе засечен в един от столичните търговски центрове. Той не направи шопинг тур. А веднага залепна на щанда с храна. Явно бе много гладен защото си избра щанд където нямаше опашка от хора. А докато си чакаше реда левият лидер си ровеше в телефона като от време на време на лицето му се виждаше усмивка.

Снимка: Ретро

Даже когато си поръчваше от храната той не затвори мобилното си устройство и продължи разговор си със събеседника си като се обясняваше на висок тон.

Снимка: Ретро

Партийният функционер от БСП не пожела да се смеси с простосмъртните като похапне на една пот масите пред щанда. Поиска храната да му бъде опакована, И след като получи торбичката си се отправи към подземния гараж. Явно там бе спрял автомобила си.

Кирил Добрев не бе маскира с шапка  очила за да не бъде разпознат по време пребиваването си в търговския център. Но все пак се оглеждаше дали някой няма да го познае. Един от хората пред асансьора обаче го заговори и си размениха по някоя дума.

Вълчия апетит на политика не е единствения му порок. Той е известен като един от най-върлите пушачи на левицата. Само, че от скоро е заменил цигарата с бездимна. Но пък от луксозните пури, на които е почитател за нищо на света не би се отказал, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар