Емилия с дизайнерски обувки за 3 бона (Вижте ги)

Емилия с дизайнерски обувки за 3 бона (Вижте ги)
5 (100%) 1 vote

Емилия се появи в столичен клуб с обувки, които струват цяло състояние

Емилия се разхожда с обувки, струващи цяло състояние. Тя се появи на едно от последните си участия с ултраскъпи обувки. Новата й придобивка не остана незабелязана от феновете й в известния столичен клуб, където тя имаше участие.

Скъпите обувки са от последната колекция на Долче и Габана. Проверка в официалния сайт на дизайнера показва, че луксозните чепици струват 1500 евро. Сумата едва ли е проблем за Емилия.

Откакто има връзка с арабина Жорж Башур, тя демонстрира висок стандарт на живот. Преди Емилия залагаше предимно на български марки и далеч не блестеше със скъпи тоалети. Но откакто е с бизнесмена, тя залага само на дрехи и аксесоари от последните колекции на световни дизайнери.

Публична тайна е, че Жорж Башур я глези като истинска принцеса. Той не се скъпи за любимата си и постоянно я изненадва с романтични жестове, пише Марица.бг. За рождения си ден Емилия получи от него огромен букет от рози с надпис „Обичам те, моя звезда“. Любимият й я изненада и с романтично пътешествие в Европа.

Седмици преди рождения си ден, пайнерката получи от него още един скъп подарък. Тя е горд собственик на поръчков Майбах, който струва цяло състояние.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар