Седмичен хороскоп за 4-10 май

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Ще започнете седмицата, пълни с ентусиазъм. Ще сте особено активни и ще изпитвате потребност да вложите енергията си в нещо – в труд, в спорт или в преследването на лична цел. Бездействието няма да ви се отрази добре. Ще свършите наистина добра работа, ако успеете да се концентрирате върху конкретни задачи и не се разпилявате в много посоки.

Телец
През дадения период ще е съвсем в реда на нещата, ако се вглъбите в себе си или по-често се отдавате на размишления. Дори на най-социално настроените сред вас може да им липсва желание за излизане и разговори. Не се тревожете – положението е временно. Благодарение на това ще имате шанса да се насладите на собствената си компания.

Близнаци
Събитията ще ви накарат да насочите вниманието си към въпроси, на които не сте обръщали внимание, по някаква причина са останали неизяснени или просто не сте подозирали за съществуването им. Може би ще излязат на повърхността чувства, които сте потискали, или ще се изправите отново срещу някакъв демон от миналото.

Рак
Налага се да прецените кое е най-важното за вас в момента и именно в него да инвестирате силите, времето и парите си. В случай че в службата не ви ценят, няма никакъв смисъл да продължавате да правите опити да се доказвате пред ръководството, а от това да страда здравето ви и близките ви хора.

Лъв
Възможно е да изпитвате усещанен за застой, що се отнася до служебните ви дела и най-вече до реализиране на професионалните ви амбиции. Тези от вас, които не са доволни от работата си или от позицията, която заемат, вероятно ще усетят влиянието най-силно. Най-лошото, което можете да направите, е да прибързате в действията си.

Дева
През идната седмица настъпва време да си дадете глътка въздух и да презаредите батериите. Вие сами избирате как да го направите – като си останете вкъщи, като спортувате или като излизате по-често с приятели. Да продължавате да живеете на бързи обороти и да поемате все повече отговорности, ще ви подейства изтощително.

Везни
Ако сте от онези представители на знака, които през изминалите седмици преминаха през динамичен период, сега е време да се успокоито и да позволите на събитията да ви отведат там, докъдето трябваше да стигнете сами. Не летете прекалено нависоко, не изисквайте всичко да се реши на мига и обръщайте по-голямо внимание на подробностите, особено ако става дума за финанси.

Скорпион
В първите дни на май акцентът ще е поставен върху взаимоотношенията ви – и личните, и деловите. Ще имате усещането, че събитията не зависят от вас, а по-скоро от партньора ви или от други хора, с които поддържате тесни връзки. Може да научите новина, която да ви накара да видите човека до себе си в друга светлина, или да чуете неща, които до този момент не са ви били известни.

Стрелец
Ще започнете седмицата, изпълнени с ентусиазъм – ще имате много енергия и ще искате да я оползотворите. За да се случи това обаче, ще е потребно да се съсредоточавате върху важните неща и да не се разпилявате. Ако се опитвате да огреете на няколко места едновременно или да се нагърбите с много ангажименти, най-вероятно ще се претоварите или ще пропуснете нещо важно.

Козирог
Сега не е удачно да започвате нещо ново, но пък периодът е чудесен да се освободите от старото. Може да се заемете с тази задача още в понеделник – почистете дома си, изхвърлете ненужното, внесете ред в работното си пространство. Каквото не сте успели да подредите и да довършите, сега е моментът да го сторите.

Водолей
Основната препоръка към вас през идната седмица е да мислите малко по-практично и да не летите в облаците. Каквито и планове да имате, няма да успеете да ги реализирате, ако не направите правилна преценка с какви ресурси разполагате – пари, личностни качества, контакти и други. Периодът е чудесен да изхвърлите ненужните вещи и да си освободите пространство.

Риби
Възможно е да изпитвате известен дискомфорт заради възникнали разногласия с колеги или други проблеми на работното място. Ще бъдете по-войнствено настроени, отколкото обикновено, и ще ви е трудно да запазвате самообладание. Ще се дразните и няма да ви се иска да се примирите с нечие поведение. Може би ще се почувствате по-добре, ако вместо да водите излишни битки, насочите енергията си в нещо, което е важно за вас.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар