Арестуваха кумата на Християн Гущеров (Вижте в какво е замесена)

Арестуваха кумата на Християн Гущеров (Вижте в какво е замесена)
2 (40%) 1 vote

Кумата на Християн и Светлана Гущерови се оказа зад решетките

При акция, проведена съвместно от спецпрокуратурата, ДАНС и МВР, е арестувана Милена Пилева, която е кума на Християн Гущеров. Тя е щерка на търговския директор на „Винпром – Карнобат“ – Емил Пилев. Акцията, при която тя бе арестувана, е във връзка злоупотреба с евросредства по програмата „Млад фермер“.

Милева Пилева стана известна най-вече покрай сватбата на Светлана и Християн Гущерови, на която тя влезе в ролята на кума.

Арестуваната се оказа най-близката приятелка на Светлана Василева – вече Гущерова.

Това не е първият път с проблеми на Милена с родните власти. Преди години тя бе разследвана за друго престъпление. Заедно със Светлана Василева, която вече е настоящата госпожа Гущерова, Пилева е участвала в схеми за шантаж. Двете осъществявали рекет над клиенти на бившата плеймейтката.

Кумата на Светлна имала задачата директно да заплашва клиентите на дружката си. Милена ги рекетирала, за да нямат проблеми със семействата си.

Нейният баща Емил Пилев отказа да коментира дали тя е участвала в програмата „Млад фермер“.

По предварителни данни в епицентъра на измамната схема е бизнесменът Миню Стайков. От септември 2018 година той е зад решетките, след като му беше повдигнато обвинение за производство на цигари без да плаща акциз, пише Хот арена

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар