Башар Рахал заживя с Райна Караянева (Папарашки снимки)

Башар Рахал заживя с Райна Караянева (Папарашки снимки)
5 (100%) 1 vote

Башар Рахал не крие близостта си с моделката Райна Караянева

Една от най-обсъжданите клюки в светските среди е именно връзката на Башар Рахал с 15-години по-младата от него моделка Райна Караянева.

Отношенията им излязоха на светло през февруари тази година, когато красавицата участваше в „Черешката на тортата“. Тя приготви своите специалитети за останалите участници във формата от кухнята на актьора.

Публична тайна е, че той все още не е разведен. Официалната му половинка Калина Рахал от години живее и работи в САЩ. Според запознати, тя е наясно с новата връзка на съпруга си. Но няма проблем с това. Още повече, че през всичките тези години и тя самата не е оставала без интимен партньор. Актьорът и съпругата му не се развеждат единствено заради децата си, въпреки че с брака им отдавна е свършено.

Калина има уговорка със съпруга си, която гласи, че двамата няма да си пречат и всеки е свободен да прави, каквото пожелае.

Клюката гласи още, че актьорът официално живее с любовницата си под един покрив. Папараци на „ПИК“ щракнаха влюбената двойка в центъра на столицата. По всичко личи, че двамата си прекарват много добре заедно.

Искрите между тях пламнаха още през 2016 година, когато актьорът стана водещ на „Лотария България“, а Райна – негова асистентка, припомня ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар