Васил Найденов отменя участия заради здравословен проблем

Гласувайте за статията

Васил Найденов закъса със здравето

Васил Найденов отмени участие заради здравословен проблем. Това съобщение се появи в профила му в социалната мрежа. То гласи, че певецът отлага със седмица изявата си в пиано бар „Силикон“ в Стара Загора. Събитието се отлага със седмица. Съобщението гласи още, че причина за отлагането на изявата е здравословен проблем.

Откакто тази информация се появи в социалната мрежа, новината за влошеното здравословно състояние на Васил Найденов се разпространява усилено в медийното пространство.

Репортер на ПИК се свърза с мениджъра на певеца, за да разбере какво се случва. Пиарът на Васил Найденов отрече слуховете за влошеното му здравословно състояние. Той поясни, че Кеца не е в болница и се чувства много добре. Мениджърът на изпълнителя заяви, че изявата му е била отложена заради друг проблем, който няма нищо общо с неговото здравословно състояние. Той опроверга написаното в профила на певеца и заяви, че отлагането на събитието се е наложило заради проблем с озвучителната техника.

Но за никого не е тайна, че Васко Кеца има сериозни здравословни проблеми. От години той се оплаква от смущения в сърдечната дейност. Освен това има проблем и с диафрагмата, като повечето певци. Нищо чудно старите му болежки отново да са напомнили за себе си и това да е причината за отсъствието му от сцената, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар