Чарлийз Терон проговори за войната с Анджелина Джоли (Eто какво разкри)

Гласувайте за статията

Чарлийз Терон разкри цялата истина за войната с Анджелина Джоли

От известно време в Холивуд се носи слух, че Чарлийз Терон и Анджелина Джоли поддържат тайна вражда от години. Най-новият удар, който южноамериканската красавица нанесла на колежката си, бил свързан с бившия й съпруг Брад Тип.

Оказа се обаче, че историята не е съвсем вярна. В телевизионно интервю Чарлийз Терон проговори за отношенията си с Анджелина Джоли и Брад Пит.

„Познавам я то светски събития и срещи. Тя е изключителна жена. И въпреки че не сме приятелки или познати, мога да кажа, че винаги когато сме били заедно, тя е била топла, щедра и много сърдечна. Не мога да си представя да се скара с някого“, казва американската актриса.

Анджелина Джоли от своя страна не е коментирала думите на Терон, но източници от „Радар Онлайн“ твърдят, че това е прах в очите на хората. От години двете си съперничат, като Анджи отмъкнала на Чарлийз ролята във филм за „Франкенщайн“. „Терон много искаше тази роля, но Анджелина я искаше повече и я получи. В крайна сметка успя да й се наложи“, казват още те.

Анджи извадила изключително изгодна оферта пред продуцентите и отмъкнала ролята. Другата, която й отнела била в „Туристът“. Първоначално Анджелина не искала да играе във филма и режисьорът предложил ролята на Терон. Актрисата приела, но колежката й неочаквано променила решението си. В крайна сметка Анджелина спечелила ролята за филма, отново прецаквайки колежката си, пише „Дейли мейл“.

Последният сблъсък между двете бил за роля в римейк на „Убийство в Ориент Експрес“. Нито една от тях обаче не получила ролята, а режисьорът поканил Мишел Пфайфър.

Чарлийз Терон проговори за враждата с Анджелина Джоли сн. You Tube/ Defense.gov

Чарлийз Терон проговори за враждата с Анджелина Джоли сн. You Tube/ Defense.gov

Черешката на тортата била, когато на холивудско парти преди няколко месеца, Брад Пит бил засечен да флиртува с Чарлийз. Актьорът и колежката му прекарали задушевна вечер заедно, а повод за срещата се оказали снимките на обща реклама. „Сама съм от много дълго време. И определено нямам връзка с Брад Пит“, смее се в интервюто си Терон. Що се отнася до враждата с Анджелина, там всичко остава под въпрос.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар