Камелия младее на 50

Камелия младее на 50
5 (100%) 1 vote

Фолк звездата Камелия, която скоро ще навърши 50 години, изглежда перфектно

Изкусителната Камелия смайва феновете си дори на 50 години. Фактът, че дори и на тази възраст изглежда все така млада и атрактивна, може само да е повод за гордост от страна на блондинката. Тя слага в малкия си джоб много от по-младите си колежки.

Едва забележими мимически линийки има единствено по челото на Камелия. Но те дори не се забелязват. За да й проличат, тя наистина трябва сериозно да се напрегне, пише Хот аренам позовавайки се на „България днес” .
Камелия е малкото изпълнителки, които открито говорят за корекциите си. Тя никога не е крила, че се е подложила на интервенции за увеличаване на бюста. Но почитателите й се питат дали не се е подложила и на актуалните напоследък процедури за подмладяване като ботокс или филъри и в лицето.
За никого не е тайна, че когато хората прекалят с естетичните интервенции, ефектът е по-скоро негативен. Те буквално губят способността да движат мускулите на лицето си и не могат да изразяват свободно емоциите си заради ефектът на „маската”, които се получава след поредица от такива процедури.

Но при Камелия не се забелязва този ефект. Остава само да гадаем на какво се дължи младежкия вид на лицето й. Вероятно става въпрос за добър ген.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар