Митака от „София – ден и нощ“ се сдоби с бебе (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Момче се запалило заради Митака от „София – ден и нощ“

Кристиан Кирилов, който спечели женските сърца в ролята на Митака в сериала „София – ден и нощ“ гостува в „На кафе“. Там той разказа фрапиращи случки, които негови фенове са правили, за да му покажат любовта си.

Екранният Митак сподели, че ще му трябват поне две-три предавания, за да разкаже всички интересни и странни случки, които са му се случвали за тези 4 години, в които са излъчвали „София – ден и нощ“. Затова той сподели две от тях. „Едно момче се запали пред нас, за да ми засвидетелства любовта си“, разкрива Кристиан.

„Аз се качвам в колата, тръгвам. Едно момче със скейтборд, цялото полято с одеколон… На мен ми стана смешно… И като пламна, направо му пламна главата… И аз излизам, и с едни шамари, с една блуза, за да го угася“, разказва Кристиан. Той дори говори след случая с майката на момчето, за да вземе някакви мерки.

Бебе

Това обаче не е единствената любопитна случка на Кристиан. Веднъж, на морето, фенка си оставя бебето на актьора. Случката се разиграва на плажа в Созопол, където Кирилов е заедно със свой приятел. „Бях заспал на шезлонга. Една дама, доста възпитана, с малко дете, ме събуди и поиска да се снимаме. Аз съм много добричък и никога не отказвам. Снимаме се с жената, а след това и с бебето, което беше на около година. Аз докато се обърна и тя изчезна.

Минават пет минути, десет минути, държа бебето… Аз много обичам бебета… Държа го, дундуркам го, обаче в един момент почна да ми става странно, защото мина половин час, а жената я няма. Моят приятел ми вика: „Тази да не ти е любовница“. Чакаме, чакаме, ама те минаха 40 минути и аз се притесних. Тръгнах да търся жената по плажа, а те още повече идват да се снимат с мен“, разказва Кристиан, който си мисли, че всичко това е скрита камера.

Митака от "София - ден и нощ" се сдоби с бебе сн. nova.bg

Митака от „София – ден и нощ“ се сдоби с бебе сн. nova.bg

Тогава екранният Митак казва на спасителите там и дори идват служители на реда. Започва издирване на майката на детето. Накрая намират жената, а тя с цялата си наглост казва: „Ааа, тук ли е!“. Кирилов останал изумен от поведението на жената, която се държала все едно нищо не е станало.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар