Наталия Гуркова теши мъката в салоните за красота

Наталия Гуркова теши мъката в салоните за красота
5 (100%) 2 votes

Наталия Гуркова намери начин да превъзмогне мъката

Наталия Гуркова, която след загубата на съпруга си ограничи до минимум социалните контакти, вече е предприела друга стратегия. Миската се старае да е повече време сред други хора и не допуска да се затвори в себе си.

Очарователната Наталия хукна по разкрасителни процедури. Тя е подновила терапиите, на които се подлагаше редовно, преда да я сполети ужасната трагедия.

Вдовицата на Джордже Михалевич осъзнава, че не само възрастта, но и мъката, която преживя, при нея са сериозни фактори. Тя е наясно, че ако не вземе незабавни мерки, последствията за красотата й ще бъдат фатални. Красавицата намира утеха не само в разкрасителните процедури. Сили да продължи напред, й дават и двете деца, които има от Джордже.

След трагедията, Наталия Гуркова се затвори в себе си и дори беше взела решение да емигрира в чужбина. Но близките й успяха да я разубедят, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“. В крайна сметка миската реши не само да остане в България, но и да стартира проект, за който отдавна мечтае. Тя води собствено предаване, в което се среща с известни хора.

Работата допълнително я зарежда с положителни емоции и да дава стимул да продължи живота си напред, въпреки болката и мъката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар