Весела Кюлева отряза Брендо

Весела Кюлева отряза Брендо
5 (100%) 1 vote

Весела Кюлева попари копнежите на Брендо

Вдовицата на Емил Кюлев – Весела Кюлева не желае по никакъв повод името й да бъде свързвано с това на Брендо. В продължение на месеци кокаиновият крал водил преговори с нея за покупката на атрактивен имот в столицата.

След като сложи ръка върху хотел „Рила“, мафиотът от Тополовград се прицели и в имота до него. Оказа се, че атрактивният имот е собственост на вдовицата на Емил Кюлев. От края на миналата година Брендо води преговори с нея.

Лично бащата на съпругата му Моника се заел да убеди вдовицата на Кюлев да му продаде имота си. След дълги преговори, Весела склонила. Страните се договорили за цена в размер на 20 милиона лв. Сградата е на 6 етажа и се намира точно до хотел „Рила“.

Тя е трябвало да бъде закупена от офшорката, чрез която е придобит и хотел. Двете страни дори сключили предварителен договор. Но малко преди финализирането на сделката, Весела Кюлева се отказала от продажбата. Тя се отказала да продаде имота си на Брендо заради скандалната му слава.

Вдовицата размислила и преценила, че за нея ще е по-добре да не се забърква с хора като него, защото това ще й навлече само проблеми, пише Хот арена, позовавайки се на вестник „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар