Лъсна голямата лъжа на Славена Вътова

Лъсна голямата лъжа на Славена Вътова
5 (100%) 1 vote

Лъсна голямата лъжа на Славена Вътова

Излезе наяве голямата лъжа на Славена Вътова. Оказа се, че миската сама разпространява слуховете за измислената си афера с футболиста Димитър Бербатов, научи HotArena.

Оказа се, връзка между тях няма. Поне не любовна. Но новоизлюпената водеща извлича дивиденти от твърденията, че има връзка с един от най-желаните мъже у нас. С тези слухове тя печели не само слава, но и дразни мъжа си.

Бракът на миската с бизнесмена Юлиан Цолов отдавна не върви. Напоследък бизнесменът среща финансови затруднения. Особено след поредица от инвестиции, които се оказаха неуспешни за него. Проблемите в бизнеса му се отразили на отношенията му с миската.

Красавицата започнала да се чувства несигурно. Тя вече не се радвала на вниманието му и започнала да живее в страх, че може да го загуби. Поради тази причина Славена Вътова решила да заложи на евтини женски трикове с цел да провокира ревността на  съпруга си, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Докато Цолов не се възстанови финансово и не започне отново да задоволява капризите на Вътова, тя възнамерявала непрестанно да му върти номера с други мъже. Впечатление прави, че напоследък тя се държи все по-фриволно в Инстаграм, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар