Симона от „София – ден и нощ“ преследвана от луд фен (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Симона от „София – ден и нощ“ не може да се отърве от фенове

Калина Иванова, която изигра ролята на Симона от сериала „София – ден и нощ“, е била преследвана от луд фен. Това разказа лично актрисата в „На кафе“ пред Гала. Там тя гостува заедно с Кристиан Кирилов, който плени женските сърца в ролята на Митака от хитовия сериал по Нова тв.

Калина разкри, че откакто е изиграла ролята на Симона в „София – ден и нощ“ има много интересни случки с фенове на сериала. В студиото на „На кафе“ екранната Симона разказа една от тях. Тя се случила миналата година докато Калина била на море заедно с няколко нейни приятелки. Там актрисата попаднала на досаден фен, който не спрял да я притеснява през целия й престой на морето.

Случката се разиграва в Созопол, където Калина е на почивка с приятелките си. „Идва момче, което ме харесва, фен на сериала. „Калина може ли да се снимаме?“. „Разбира се“. Заставам за снимка, по бански, снимаме се, позирам. Вижда снимката. „Може ли още една?“. „Да, разбира се, може още една снимка“. Правим още една снимка. Поглежда си я и пак. Два, три пъти, ок… Не се харесва… Правим две, три снимки. Хареса се. „Може ли да ви почерпя нещо, дами?“. Казваме „Не“. Благодари и си тръгна. Момче на около 20 години. Докато се снимахме, ще му гръмне сърцето. Казвам му: „Не се притеснявай, хора сме“, разказва Калина.

Още снимки

„Някъде два, три часа минават. Постоянно ме наблюдава, постоянно кръжи около нас. Тръгваме си с моите приятелки. Имаме 15-20 минути път до хотела. Вървим си пеша и момчето ме настига. „Калина прекрасна си. Може ли пак да се снимаме?“, „Да, разбира се, може пак да се снимаме“. Вече ми е така лекичко… обаче усмивки… всичко, мир и любов. Снимаме се. Влизаме в хотела и всеки се оправя за излизане“, продължава своя разказ Калина. Тогава обаче на вратата се потропва и идва управителят на хотела, който носи цветя от лудият фен на актрисата за нея и приятелките й.

Симона от "София - ден и нощ" преследвана от луд фен сн. nova.bg

Симона от „София – ден и нощ“ преследвана от луд фен сн. nova.bg

Тръгват на разходка, а момчето ги чака във фоайето на хотела. „Вече ми дойде в повечко“, споделя екранната Симона. След като му прави забележка обаче, младежът спира да притеснява нея и приятелките, въпреки че следващите дни не спира да ги наблюдава, когато са на плажа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар