Йоанна Драгнева остава без майчинство

Йоанна Драгнева остава без майчинство
5 (100%) 1 vote

Йоанна Драгнева очаква с трепет първородния си наследник

Йоанна Драгнева ще стане майка през август. Щастливата блондинка очаква първото си дете от водещия Мирослав Димитров. Двамата имат връзка само от една година. Но още от първия миг Йоанна знаела, че бързо в отношенията им ще настъпи положителна промяна, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес“.

Само няколко месеца след като оповестиха публично, че са двойка, двамата разкриха и още една щастлива вест – Йоанна е бременна. Както тя, така и любимият й са кадри на БНТ. Нейният любим Миро, който се изявяваше като актьор в „София ден и нощ“, към настоящият момент води предаване за туризъм по националната телевизия.

Изпълнителката  е щастлива от промяната в живота й очаква с трепет да прегърне рожбата си. Развълнуваната Йоанна споделя:„Няма какво да се заблужаваме, една жена не може да отлага вечно момента да стане майка и да създаде семейство “, категорична е Драгнева. Тя споделя, че появата на детето по никакъв начин няма да се отрази на нещата, които е свикнала да прави.

Нещо повече – веднага след раждането блондинката ще се върне към професионалните си ангажименти. Очаква се детето й да се появи на бял свят в края на август, а още през септември тя ще започне работа по нов проект.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар