Иван Манчев ще става баща

Иван Манчев ще става баща
5 (100%) 1 vote

Шеф Иван Манчев ще става баща

Известният шеф Иван Манчев очаква дете. Но не от законната си жена, а от новата си любовница, научи HotArena.

Негов служител от известната верига ресторанти „Кактус” съобщи щастливата вест. Именно на работното му място първо се разчула благата вест. Засега е известно, че новата изгора на топ кулинаря е бременна в шестия месец. Двамата влюбени очакват момче, което ще е третото дете за готвача.

Заради тази красавица шеф Иван Манчев е в процес на развод със съпругата си Марина. От нея той има две деца – 13-годишната Виктория и 17-годишния Христо.

За новата тръпка в живота на известния кулинар се знае, че е от Берковица. Но живее във Варна. Точно в морската столица взискателният кулинар срещнал красавицата. Първата им среща се осъществила при една от безбройните му командировки, свързани с участието му в „Кошмари в кухнята”, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Точно преди Великден влюбеният кулинар изненадал любимата си с луксозен подарък. Новата му изгора се сдобила с джип Мерцедес. Манчев купил и за себе си кола от същата марка.  За двете возила той броил общо 200 000 лв, допълва изданието.

За никого не е тайна, че бракът му датира от 17 години. Само година след запознанството си с Мариана, той я отвел до олтара.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар