Ивайла Бакалова се покри след скандала с Цеци Красимирова

Ивайла Бакалова се покри след скандала с Цеци Красимирова
5 (100%) 1 vote

Ивайла Бакалова в нелегалност след скандала с Цеци Красимирова

Ивайла Бакалова потъна в нелегалност след скандала с Цеци Красимирова. Миската буквално изчезна не само от публичното пространство, но и от социалните мрежи.

След като нейната колежка и бивша дружка обяви, че Бакалова не е поканена на сватбата й, втората се покри. Никой не знае къде е Ивайла Бакалова. Дори дружките й не поддържат връзка с нея.

Телефонът на красавицата е изключен. Тя е преустановила и активността си в профилите в социалните мрежи.

Точно ден след като гръмна скандалът с Цеци Красимирова, Бакалова изчезна от социалните мрежи, научи „Галерия“. Варненката не успя да преглътне унижението, на което колежката й я подложи. Бъдещата младоженка не просто заяви, че Ивайла Бакалова и сестра й не са поканени на нейната сватба. Но поясни, че на събитието ще присъстват само хора, които са важни за нея и които я карат да се чувства щастлива.

След разкритието на Цеци Красимирова стана ясно, че тя е в тиха война със сестрите Бакалови. Бившата на Косьо Самоковеца сложила край на приятелството си с тях, след като разбрала, че нейният бъдещ съпруг е имал връзка с Божидара Бакалова. Американецът започнал афера със сестрата на Ивайла Бакалова в момент, в който той и Цеци Красимирова били разделени, пише Хот арена.

Приближени до Ивакла Бакалова коментират, че тя отново е заминала за Дубай и няма намерения да се връща в България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар