Гери Малкоданска притесни зрителите

Гери Малкоданска притесни зрителите
5 (100%) 1 vote

Очарователната синоптичка от Нова телевизия Гери Малкоданска сериозно притесни зрителите

Красавицата Гери Малкоданска винаги е била в перфектна форма. Моделката се грижи за физиката си и това винаги си е личало. И докато преди феновете й се възхищаваха на нейната физика, то сега ситуацията е коренно различна. Начинът, по който изглеждат краката и ръцете на красавицата притеснява сериозно околните, видя Хот арена.

Фейсбук потребители обсъждат с притеснение новата визия на синоптично и по-специално слабите й крака: „Те изглеждат буквалмо като клечки, а Гергана е плашещо изпита и това ме тревожи!“

Друг коментар на разтревожен зрител гласи: „Изключително недохранена изглежда. Нима няма към кого да се обърне за съвет и да разбере, че не се храни правилно.  Някой трябва да се погрижи за нея и да й направят някакъв режим, за да напълнее поне малко?!“, коментира друг потребител на мрежата, пише Хот арена, цитирайки „Галерия“.

Красивата Гери Малкоданска стана майка на момче. Синът й се появи на бял свят преди около половин година. Красавицата роди преждевременно. Скоро след раждането, тя дори се завърна на екран. Но по всичко личи, грижите около бебето, както и останалите ежедневни ангажименти, я натоварват. Това вече се отразява и на формите й.

Стресът за младата майка е убийствен, особено в първите месеци.  Особено ако се наложи да съчетае с натоварения си график в телевизията с майчинството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар