Николета Лозанова губи пари (Вижте причината)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова губи по 6 бона от снимка

Николета Лозанова губи пари. Край на лесните пари за плеймейтки, миски и актриси. Новите правила в социалната мрежа Инстаграм ще спрат финансовото кранче за родния хайлайф, а джобовете на ВИП-овете сериозно ще олекнат.

След като мрежата реши да ограничи достъпа до лайкове под снимка само за автора на фотоса, родни звезди като Николета Лозанова, Алекс Богданска и сексоложката Наталия Кобилкина ще го закъсат сериозно с парите. Причината е, че масово красавиците изкарват пачки от социалната мрежа, като рекламират стоки или популяризират ресторанти и барове с присъствието си.

Говори се, че най-голям удар ще понесе Николета Лозанова. Тя прибирала средно по 6000 лева за снимка. Алекс Богданска-Петканова, която също е една от най-харесваните в Инстаграм, ще олекне с хилядарка, а Наталия Кобилкина с около 1500 лева, пише „България днес“. Златка Райкова и Златка Димитрова също ще бъдат засегнати от „инстаграмната криза“, тъй като плеймейтките също са в бранша на онлайн рекламата. Дори нежната тенис звезда Цветана Пиронкова участва в реклами в социалните мрежи на пелени и бебешки пособия.

Причината е, че досега фирми наемаха популярните красавици да рекламират продуктите им в социалната мрежа, за което им плащаха. Колкото повече последователи и лайкове има рекламната снимка, толкова по-голям е хонорарът на наетата звезда.

Заради новите правила в Инстаграм, според които само пусналият снимката ще има достъп до броя лайкове, кранчето пресъхва. Отделно платформата позволява и печалбата от последователи. Ако потребителят има до 10 000 фенове в мрежата, може да получи от платформата от 80 до 130 долара (138 – 225 лева). Сумата зависи от броя на харесвания на снимката.

Николета Лозанова губи по 6 бона от снимки сн. Инстаграм

Николета Лозанова губи по 6 бона от снимка сн. Инстаграм

Хората с повече от 10 000 последователи могат да претендират за над 400 долара. Николета Лозанова, която има почти 800 000 фенове в мрежата, ще загуби най-много пари от новите мерки на Инстаграм. Родната плеймейтката обаче не може да се сравнява със загубите, които ще претърпят Ким Кардашиян и Селена Гомес. Те ще загубят средно по половин милион долара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар