Емилия с мило обяснение в любов към Жорж Башур (Вижте какво още сподели)

Емилия с мило обяснение в любов към Жорж Башур (Вижте какво още сподели)
1 (20%) 1 vote

Емилия лети на крилете на любовта

Емилия се обясни в любов на съпруга си Жорж Башур. Сватбата на поп фолк изпълнителката и бизнесменът предизвика доста дискусии сред феновете на певицата, защото се състоя малко след тежката загуба на Феди Башур.

Но сега почитателите на Емилия няма как да не се радват на щастието, което излъчва тяхната любимка. Емилия видимо сияе, а това се дължи на любовта между нея и съпруга й Жорж Башур. Поп фолк изпълнителката сподели, че според нея е много важно една жена да получава подаръци, но не от кой да е мъж, а от този, който я обича. „За мен е важно една жена да получава подаръка точно от мъжа, от когото иска. Защото много пъти жените получават подаръци, но не от хората, от които искат.

А аз имам щастието да получавам такива подаръци от човека, който обичам с цялото си сърце и сме много свързани. И тогава щастието е пълно. За първи път го изпитвам и за първи път чувствам такова нещо“, споделя Емилия пред репортерката на „На кафе“. Поп фолк изпълнителката не крие, че преди да срещне Башур, се е чудела на тези жени, които се чувстват сигурни във връзките си, които излъчват спокойствие и доброта. А сега и тя се чувства така сигурна във връзката си с Жорж Башур. „Тази любов ме направи много по-добра“, изповядва Емилия.

„Аз не съм обичала така и никой не ме обичал по този начин. Сега любовта е взаимна“, напълно искрена е поп фолк изпълнителката за предишните си любови.

Емилия често споделя в социалните мрежи подаръците и изненадите, които й прави Жорж Башур. За рождения си ден например, тя получи огромен микрофон от рози от мъжа на живота си.

Поп фолк изпълнителката обаче не остава по-назад в изненадите. Тя сподели една от тях. „За рождения ден му направих една прекрасна изненада с пет  момичета, които свирят на цигулка, виолончело и този тип инструменти. И му изсвириха пред терасата „Обичам те“, споделя Емилия.

Емилия за първи път е истински влюбена сн. Инстаграм

Емилия за първи път е истински влюбена сн. Инстаграм

„За мен такива неща са много важни. Много е важно човекът отсреща да знае, че някой мисли за него и обратното“, споделя още певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар