Дейвид Бекъм със скромно парти за ЧРД (Вижте как празнува)

Гласувайте за статията

Дейвид Бекъм посрещна рождения си ден с четирите си деца и любимата си съпруга

Дейвид Бекъм получи най-хубавия подарък за рождения си ден — събра семейството си. Футболистът събра близките си на вечеря в ресторанта и изглеждаше невероятно щастлив от този факт. Компания му правеха синът му Ромео, Круз, а Бруклин успя да изненада баща си с неочакваната си поява. Настоящата приятелка на Бруклин също присъства на семейната вечеря. Очевидно този път семейството одобрява приятелката му, тъй като нейното присъствие на масата не бе прието с особено притеснение.

Самият Дейвид Бекъм бе повече от щастлив да посрещне семейството си на купона. Други години актьорът организира наистина паметни тържества, но този път избра да си почива в компанията само на близките си. И не скри, че това е най-хубавият подарък за него.

Любимите му деца не пропуснаха да го зарадват с ръчно изработени картички, като един от синовете му пише „Честит рожден ден, татко! Избрах този цвят, защото са си подхожда с цвета на косите ти“, заяви още той.

На друга снимка, друг от синовете му пише „Честит рожден ден, татко! Остаряването е неизбежно, но порастването невинаги е задължително“, като картичката бе придружена от комична снимка на смееща се маймуна.

Веселата компания продължи със забавленията и шегите, а Дейвид сподели снимки на картичките и на подаръците. Виктория например сюрпризира съпруга си с дезодорант. Един от синовете на двойката си направи хубава шега по този повод. По-късно стана ясно, че майтапчийския подарък наистина е бил просто номер. И съпругата на футболиста му подари бутикова чанта с неговите инициали.

Дейвид Бекъм със скромен рожден ден сн. Инстаграм

Дейвид Бекъм със скромен рожден ден сн. Инстаграм

Иначе Дейвид и Виктория са женени повече от 20 години и след няколко седмици имат годишнина. Двойката е една от най-стабилните в Холивуд, а тайната на успешния брак за тях е в компромисите, уважението на другия и подкрепата в трудни моменти.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар