Съдът издирва съпругата на Гълъбин Боевски

Съдът издирва съпругата на Гълъбин Боевски
5 (100%) 1 vote
Магистратите искат от МВР да арестува Красимира Боевска, за да свидетелства

Красимира Боева, съпругата на световния шампион по вдигане на тежести и трафикант на кокаин Гълъбин Боевски, е обявена за издирване по искане на Специализирания съд – пише в. „Уикенд“. Магистратите наредиха на МВР да намери Боевска и да я задържи, за да може най-сетне жената на щангиста да даде показания – отбелязва изданието.

До крайната мярка се стигна, след като на 20 март Красимира не дойде в сградата на съда на столичната ул. „Черковна“ като свидетел по дело за проституция. Това е поредната проява на неуважение към съда. Месеци преди това призовкари я търсили безуспешно на домашния ѝ адрес. Красимира трябваше да разкаже какво общо има съпругът ѝ с разбит от ГДБОП бардак преди 6 години.

На 31 януари 2013 г., докато спортист №1 на България за 1999-а все още се намираше в бразилски затвор заради трафик на 9 кг кокаин, столични антимафиоти удариха публичен дом и арестуваха петима души. Клубът „Скандал“ в столичния хотел „Шератон“ се радвал на много големи печалби, поради което срещу задържаните бяха започнати и данъчни проверки за укрити данъци.
В дружеството „Скандал“Боевски има 50 процента дялово участие заедно с 34-годишната Ива Иванова – припомня изданието.

Красимира Боевска трябва да даде свидетелски показания

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар