Ето каква е истинската причина за напускането на Емо Чолаков

Ето каква е истинската причина за напускането на Емо Чолаков
5 (100%) 1 vote

Емо Чолаков не е напуснал бТВ заради конфликт с колежка

Емо Чолаков, който е едно от емблематичните лица на бТВ, взе решение да напусне телевизията. Всички останаха изненадани от намерението му да се раздели с работата си на водещ. Не закъсняха и спекулациите относно напускането на синоптика.

Водещата версия, че той е решил да напусне заради конфликт с колежка. И по-точно заради скандал с очарователната Натали Трифонова. Но оказа се, че това са просто слухове и причината за напускането му е друга.

Синоптикът взел това решение заради финансови мотиви. Разочарован от ниското заплащане в бТВ, той дълго време се оглеждал за подходящата работа. След като открил мечтаната позиция, Емо Чолаков дори за миг не се замислил и депозирал молбата си за напускане.

Колегата на Натали Трифонова ще започне работа на летище „София“. Той ще стане част от екипа на държавното предприятие „Ръководство на въздушното движение“. Основното задължение на синоптика ще метеорологичното обслужване на полетите. Позицията му е ключова, тъй като климатичните условия са от изключително значение за въздушния транспорт.

На новата си позиция Емо Чолаков ще получава месечно възнаграждение в размер на 5000 лв. Освен това той ще има възможността да ползва куп придобивки – евтини самолетни билети за себе си и за семейството, безплатни карти за градския транспорт, бонуси за Коледа и Великден, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар