Преслава скочи на Галена

Преслава скочи на Галена
5 (100%) 1 vote

Преслава и Галена отново си обявиха тиха война

Преслава скочи на бившата си дружка Галена. Очевидно двете пайнерки отново са в тиха война. След временното затишие, между изпълнителките прехвърчат искри.

Този път ябълката на раздора стан новото парче на Галена. Тя записа дует със сръбския си колега Миле Китич. Въпреки невиждания успех на парчето, не всички се радват на постиженията на пайнерката. Преслава ясно заяви, че тя е от хората, които не се радват на успехите на гласовитата си колежка.

Преди колегите си Преси избухнала с гневен коментар по адрес на Галена. Разгневената добричлийка заявила, че колежката й не проявява никаква креативност и само я копира. Преди време Преси също записа дует със свой колега от Сърби. За българските изпълнители дуети с техни колеги зад граница са големи постижения.

Факт е, че Преслава записа песен със сръбски изпълнител много преди колежката си. Но няма как да не отбележим, че дуетът й с Кеба не се радва на същия успех. За цяла година песента има едва 2 милиона гледания в мрежата. Докато песента на Галена се превърна в истински хит. Всъщност това е причината за гнева на Преслава. Тя твърди, че колежката й я копира от яд, че нейната песен не стана хит, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар