Мелания Тръмп крие незаконен брат

Гласувайте за статията
Словенската красавица Мелания Тръмп хич не обича да говори за семейството си

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп отпразнува 49-ия си рожден ден миналата седмица – пише в. „Уикенд“. Голяма част от историята на живота ѝ остава мистерия, защото красавицата рядко говори са себе си и фамилията си, което пък постоянно предизвиква любителите на конспиративни теории да ѝ приписват всичко – от агентурна служба в КГБ до участие в заговора на рептилите – коментира изданието.
Мелания е родена на 26 април 1970 г. в словенския град Севница. Започва да работи като модел, когао е едва на 16. Твърди, че има висше образование. Журналистически проверки обаче показаха, че е следвала архитектура и дизайн, но е прекъснала обучението си, за да замине за Милано и Париж и да се отдаде на модата. Мелания говори пет езика – словенски, английски, френски, сръбски и немски.

Запознава се с Доналд Тръмп през 1998 г. по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Двамата се женят през 2005 г. Докато изготвял профила на Мелания, журналист от списание „GQ“ направил шокиращо откритие. Първата дама има полубрат – незаконен син на баща ѝ Виктор Кнавс. Денис, който вече е над 50-годишен, се появил на бял свят преди Виктор да се жени за майката на Мелания. Търговецът на коли обаче така и не признал сина си. Започнал да плаща издръжка на майка му едва след като тя доказала пред съда с ДНК тест, че Денис е негово дете. Понастоящем той живее в Словения.

Мелания Тръмп първоначално отричаше, че има брат. След разкритието от медиите на документи от съда обаче бившият модел каза, че не е разбирала правилно въпросите по болната за нея тема, и споделила, че от години знае за Денис.

Мелания говори 5 езика

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар