Венета Райкова навърши 45 години (Вижте как посрещна празника си)

Гласувайте за статията

Венета Райкова работи и на рождения си ден

Венета Райкова навърши 45 години. Тв водещата сподели с феновете си как е посрещнала рождения си ден. „Посрещнах го!! С цветя, звездите и Луната! ЧРД на мен!! Благодарна, изпратих най-успешната ми досега година и навлизам в лична година 1, което показва, че днес започва Моята най-добра година!! Възможно ли е да стане още по-хубава от това досега??? Имам цяла година да разбера“, написа Венета за личния си празник в социалната мрежа Инстаграм.

Под публикацията Райкова получи много честитки за рождения си ден. Първи празника й честити нейният син Патрик. „ЧРД, мамо“, написа малчугана, за да поздрави майка си. Следващият поздрав е от Нора Недкова. Рождения ден на Венета й честитят и още много звездни личности и много нейни почитатели. Те пожелават на тв водещата да бъде здрава, щастлива, обичана, както и много професионални успехи.

Венета не пропусна да благодари на феновете си за милите пожелания. Тя обаче сподели, че дори и на рождения си ден, не спира да работи. „Благодаря ви за чудесните пожелания! Нямам възможност да благодаря на всеки лично, защото отивам в печатницата, да видя новата ми книга „Завист“, а после цял ден ще съм в склада на издателството, да помагам книгата да тръгне към книжарниците във всички градове!!“, пише Райкова.

„Нямам възможност да говоря и по телефона, че цял ден ще е голяма лудница, но ми е голяма емоция заради тръпката от новата книга, че се надявам да ме разберете!!“, пише още Венета, която усилено работи дори на личния си празник.
Припомняме, че благодарение на новата си книга Райкова си купи чисто нова кола. Тя сама се похвали с нея в социалната мрежа преди няколко дни и многократно подчерта, че никой не й я купил, за да няма спекулации по темата.

Венета Райкова навърши 45 години сн. Инстаграм

Венета Райкова навърши 45 години сн. Инстаграм

Райкова сподели, че са й трябвали точно пет минути, за да си избере новия автомобил. И макар досега да не е карала автоматик, тв водещата се е прибрала до вкъщи с новото си возило без никакви инциденти.

Рожден ден

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар