Милко Калайджиев обиден на журито в „Като две капки вода“ (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Милко Калайджиев разкри любимия си образ в „Като две капки вода“

Милко Калайджиев обиден на журито в „Като две капки вода“. В момента поп фолк изпълнителят участва в шоуто за имитации и се представя изключително добре. Почитателите на Милко се увеличават с всеки изминал ден. Поп фолк изпълнителят гостува в „Автограф“, където сподели, че е доволен от участието си в предаването.

Певецът разкрива, че се е включил в „Като две капки вода“, защото е искал да види колко добър актьор е и смята, че се представя добре. Усеща, че хората го харесват и гласуват за него, защото им е интересно. Калайджиев споделя, че в образа на поп певеца Любо Киров му е било най-лесно да се превъплъти. „Страшно се харесах в този образ, бях в стихията си. Образът на Папи Ханс също ми е любим. Много добре изиграх Алла Пугачова, търсейки някого, втренчен безизразно. Също така Васил Найденов и Висоцки“, с усмивка си припомня Калайджиев.

Милко споделя, че няма много време за подготовка за образите, защото има много участия, въпреки че зрителят остава с впечатлението, че е репетирал дни наред. Единственият ден, в който репетира през цялото време и изучава образа, е неделя. Гледа оригиналния видеоклип и запомня движенията на съответния изпълнител. Въпреки че му се получават добре изпълненията, се чуди защо понякога журито му дава много ниски оценки.

Жури

„Аз има казах – ножът е в тях, хлябът е в тях, те решават колко да отрежат. Една филийка ли, две филийки ли… Щом така са решили… Защо трябва да споря с тях? Те затова са сложени там – да оценяват. Пък аз си запазвам моето мнение за себе си, така че няма проблем. Накрая публиката и зрителите си казват тежката дума“, казва Милко.

Поп фолк изпълнителят споделя, че влизането в образ е много трудно и трудоемко за екипите, които се грижат за макиажа, прическите и дрехите. „Четири часа отне подготовката на Алла Пугачова и Васил Найденов. Използва се силиконова маска за лицето. И оттам вече се почва грима – уста, очи, скули. Тези момичета, които се грижат за това, са уникални. Аз ги наричам „Великолепната шесторка“, казва певецът.

Милко Калайджиев обиден на журито в "Капките" заради ниските оценки сн. Фейсбук

Милко Калайджиев обиден на журито в „Капките“ заради ниските оценки сн. Фейсбук

Поп фолк изпълнителят признава, че е щастлив, че усеща страхотно уважение към себе си от всички. Калайджиев се надява, че и след края на шоуто ще се чуват и ще се виждат, пише planeta.tv. Милко разкрива още, че е в предаването, за да „си прави шоу“ и не е там заради голямата награда – лек автомобил.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар