Джуджи лъжела, че е актриса

Гласувайте за статията
Джуджи често измисля истории за самата себе си

Интересни и напълно лъжливи истории за самата себе си измисля Деляна Маринова-Джуджи, когато иска да се представи в интересна светлина пред непознати хора – пише в. „Уикенд“. Оказва се, че при случайни срещи със световни знаменитости, каквито в живота й е имало много, тя лъже, че е актриса – отбелязва изданието.

Преди години видяла в ресторант в София своя любимец – холивудския актьор Уилям Дефо, който кротко вечерял съвсем сам. Бил у нас, за да снима филм. Джуджи била там в шумна женска компания, а когато го забелязала, не пропуснала шанса да се запознае с него и да го покани на своята маса. До малките часове на нощта се радвала на компанията му в ресторанта и през цялото време лъжела, че е актриса – разказа самата тв водеща в интервю пред приятелката си Гала. Причината да не каже истината за себе си била, че точно в онзи момент била безработна и й станало неудобно, защото всички останали приятелки на масата й имали много успешна кариера.

Казала, че е актриса, и при среща с друг „колега“ от Холивуд – Арманд Асанте. Той толкова много я харесал, че на другия ден я издирил и поискал нейни демонстрационни записи, за да я препоръча на приятели в Меката на киното. За съжаление, тя не разполагала с такива. Всъщност Джуджи наистина има известен актьорски опит – преди година тя се снима в сериала на Нова тв „Ние, нашите и вие“ – припомня изданието.

Джуджи обича да измисля истории за себе си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар