Цветелина Грахич замяза на Майкъл Джексън (Вижте я на какво прилича – Снимка)

Гласувайте за статията

Позабравената певица провокира с визия, Грахич досущ като копие на Майкъл Джексън

Цветелина Грахич, която след като напусна „Шоуто на Слави” изпадна в неизвестност се е заела да си върне феновете. Но не с песните си, а с провокативни снимки.

Снимка: Инстаграм

Бившата вокалистка на Дългия се показа в социалната мрежа в съвсем нова визия. Певицата, която тъне в забвение се е снимала на кадър. На който прилича на краля на попа Майкъл Джексън. Приликата е поразителна. Не само защото скулите й са изкуствени и носа й е клъцнат. Но за да е копие на певеца в неговите последни години босненката е добавил и подобни слънчеви очила. Точно с такива криеше съсипаната си физиономия поп идола малко преди да си отиде от този свят.

В социалната мрежа ври и кипи от коментари по повод визията на Грахич. Повечето, от които са негативни. Нейни почитатели недоумяват защо се обезобразява така. Те смятат, че не само не е интересна, а се е превърнала в чучело. „Преди беше страхотно момиче”, коментират новите пластики на Цветелина феновете й, предават от hotnews.bg.

За пълната прилика с Майкъл допринася и новия цвят на косата й. Преди известно време се подвизаваш като блондинка. А сега с тъмната коса сякаш е одрала кожата на най-известния изпълнител за всички времена. Но тя все пак е жена и не е ласкателно за нея да я сравняват с мъж. Пък дори да е самият  Майкъл Джексън.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар