Хороскоп за 2 май, четвъртък

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Разчитайте на връзките си днес, но не пренебрегвайте и интуицията си. Вътрешното чувство ще ви води в правилната посока, но имате и прекрасни приятели, които ще действат, за да осъществите намеренията си и да постигнете желания успех.

Телец
Четвъртък е тежък в емоционално отношение ден. Възможни са конфликти – битови или съдебни. Ще ви притеснява чувството за ограничаване на индивидуалността. Но имате достатъчно сили да овладеете положението, ако овладявате себе си. Избягвайте всякакви сблъсъци и се отдайте на работата си. Ще постигнете чудесни резултати.

Близнаци
За вас денят се характеризира с нов поглед върху обстоятелствата, взаимоотношенията и въобще върху нещата от живота. Ще се почувствате обнадеждени, ще имате приятни преживявания. Главното е поведението ви наистина да бъде вежливо, дружелюбно и сдържано. Изразете по някакъв начин уважение към началството, сега това ще ви бъде от полза.

Рак
Застрашени сте от конфликти, внимавайте да не влошите взаимоотношенията си с близки, приятели или колеги. Мислите ви не са достатъчно изяснени, вярата ви в собствените сили – много слаба. Някой от вашия кръг ще ви протегне ръка за помощ. Опитайте да се заемете с нещо ново. Чрез работата си ще подобрите и развитието на обстоятелствата.

Лъв
Четвъртък е благоприятен в материален аспект, очертават се придобивки. Някои от вас имат шанс да си върнат имущество, което е отнето от техните родители. Но не е излишна повече предпазливост, особено в любовните дела. Възприемайте хладнокръвно това, което става, иначе може да се окажете в много неприятно положение.

Дева
Промяна в обстоятелствата около вас ще ви откаже от досегашните планове и ще предприемете съвсем нова посока. Чувствате се обнадеждени и вдъхновени за постигане на нови високи идеали. Ще отчетете успех в работата си, ще се радвате на добро развитие в личния живот. Един малък съвет по паричен въпрос ще ви бъде от полза.

Везни
Много емоции се преплитат у вас, сложно е да се определи дали денят ви ще бъде добър или лош. Всичко е във ваши ръце. Необходимо е да направите избор, да вземете решение, от което изцяло зависи по-нататъшното ви развитие. Обстоятелствата са такива, че преобръщат хода на събитията – независимо дали се отнасят до материални печалби или интимен живот.

Скорпион
Доверявайте се на себе си, но не отричайте и хармоничните взаимоотношения с околните. Дори умишлено да ви предизвикват, не влизайте в конфликти. Бъдете по-великодушни към другите. Не бива да нервничите, че събитията се развиват точно така, а не иначе. В противен случай ще претърпите „поражение“ на работното място.

Стрелец
Потиснати сте, но звездните аспекти са добри и ви даряват с късмет. Откриват се благоприятни възможности да се справите с проблем, да се успокоите. Единственото условие е да избягвате конфликти и да действате в съдружие с някого или чрез посредник. Ще получите полезен съвет по финансов въпрос, ще ви зарадва и едно съобщение.

Козирог
Хубав ден за работата ви, но в личен план не сте предпазени от неприятности. Нищо чудно да бъдете силно засегнати и разочаровани от човек, на когото сте се доверили. Иначе ще ви върви при осъществяване на програмата си, но в много случаи ще се наложи да действате бързо. Някои от вас ще пътуват, други ще се запознаят с интересен човек.

Водолей
Четвъртък е ведър и радостен, особено за дамския състав на знака. Изпъкват хубави събития и добро развитие на обстоятелствата както в лично, така и в делово отношение. Желателно е обаче да контролират емоциите си и да не дават прекалено голям израз на темперамента си. Добре е да бъдат и по-толерантни в контактите.

Риби
Денят не е особено ангажиран за вас, но забавянето и отсрочването на някои задачи не ви успокоява. От една страна се примирявате със ситуацията и се настройвате за почивка, но от друга – изглеждате нервни и припрени. Внимавайте да не попаднете в комплицирано положение при общуването си с околните. Бъдете деликатни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар