Емо Чолаков аут от бТВ заради колежка (Всичко за драмата + къде ще работи – Снимки)

Снимка: Ретро
0

Шефът на синоптиците в бТВ скаран с Христина Балинска, Чолков не издържал на напрежението и напуснал медията

Емо Чолаков, който най-ненадейно напусна бТВ изненада с решението си колеги и зрители. Колоритният водещ, който от 13 години съобщава прогнозата за времето обяви, че се разделя с екипа си в най-добри отношения. Истината обаче е малко по-различна.

Остроумният Чолаков и ветеранката Христина Балинска били скарани от известно време. Конфликтът межди двамата стартирал в началото на годината. Колежката му се обидила, че той е шеф на прогнозата. А според нея тя притежавала по-голям опит и стаж и била най-подходяща за началническата позиция.

Снимка: Ретро

Балинска не могла да приеме повишението на Емо в началник и си тръгнала от медията обидена преди повече от месец. Емил не можал да преживее напрежението около скандала и сам я последвал. Бил смачкан психически и не искал да му тежи на съвестта.

Снимка: Ретро

Покрай неприятностите в работата си той отново посегнал към тютюна. Бил забелязан от папараци да пафка нервно от бездимните цигари пред сградата на телевизията.

Стресът в медията му дошъл в повече. Чолаков е завършил физика и метеорология в Софийския университет и щял да е един от метеоролозите на Софийското летище.

Заплатата му там била по-малка, но за сметка на това нямало да се натоварва с повече отговорности и ще е далеч от интригите в тв бранша.

Снимка: Ретро

В момента в бТВ има само две синоптички, които съобщават какво ще е времето. Те са Натали Трифонова и Станислава Цалова. В конкурентната Нова тв има пълен екип от четирима синоптика, предават от retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.