Ани Салич разкри любопитни подробности от детството си (Вижте повече за бурните години на журналистката)

Гласувайте за статията

В дома на Ани Салич е женско царство

Ани Салич навърши 50 години само преди няколко дни. Тв водещата отпразнува рождения си ден заедно с децата си в Холандия. Журналистката го описва като „много шарен“. Ани обаче признава, че вече не обича „големите софри“ и „шумните събирания“, и това е една от промените в характера й.

Салич разкрива, че като малка е била доста палаво дете, макар че не си спомня много случки от миналото си. „Любопитни случки от миналото не се помнят толкова лесно десетки години по-късно, но белезите ми напомнят колко съм била палава. И защото не се покорих на старата ми баба, която ме гонеше около блока, за да среше къдравата ми коса, си разбих главата, а по-късно си играех с момчетата на фунийки и стражари и апаши и отново си носех белезите от тези игри.

Младежките ми години преминаха в компанията на още 4 приятелки – красиви и умни момичета от езиковата гимназия в Благоевград, с които сме правили какви ли не лудории, но те си остават наша тайна. По-късно, когато дойдох да живея в София през далечната 1988 година, така се случваше, че винаги имах трайни връзки, което означава, че изграждаш около себе си стабилна среда от приятели, но когато тя се наруши, настава драма. Преминала съм подобни драми, преживяла съм си моите трудни моменти, дано занапред да ми е по-леко всичко“, спомня си Салич, пише 24chasa.bg.

Женско царство

Журналистката разкрива, че в момента у тях е женско царство. Синът на Салич – Лазар от година учи в Холандия и няма никакво намерение да се завръща в България. „За съжаление, Лазар засега смята да учи и пътува навън, има си свои мечти за далечни страни, учи изкуствен интелект“, споделя Салич за 20-годишния си син. Засега тук с нея остава дъщеря й Хана, която на шега се явява на изпитите за Американския колеж и я приемат.

Ани Салич сподели интересни случки от детството си сн. Фейсбук

Ани Салич сподели интересни случки от детството си сн. Фейсбук

Журналистката споделя, че е изключително благодарна на майка си. Майка й се пенсионира по-рано, за да й помага в грижите за децата. „Именно заради тях съм толкова благодарна на майка ми Златка, която ме подкрепи, като се пенсионира предварително, когато родих Лазар, за да започна в Би Ти Ви. После изгледа и Хана, за да мога да работя. Сега вкъщи сме женско трио на 15, 50 и 75 години“, казва Салич.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар