Зорница Линдарева разкри какви са отношенията й с Гъмов (Живеят ли заедно?)

Гласувайте за статията

Зорница Линдарева говори за „връзката“ си със Станимир Гъмов

Зорница Линдарева разкри какви са отношенията й със Станимир Гъмов. Последните слухове гласят, че Линдарева и Гъмов имат връзка. Двамата се сближили на афтърпарти след края на риалити формата по Нова тв „Биг Брадър Ол Старс“ през 20108-та година. Тогава Гъмов участва в шоуто за пореден път. Макар и Линдарева да не е част от този сезон на предаването, тя се появява на афтърпартито за участниците след края на шоуто.

На тържеството Зорница и Станимир се харесали и се сближили. Линдарева останала очарована от Гъмов като човек и най-вече от чувството му за хумор. Тогава започнала „връзката“ на актьора и моделката. Твърди се още, че около Нова година Зорница и Станимир са били забелязани да интимничат по улиците след представление на актьора. Двамата си тръгнали заедно, а после се целували страстно и се опипвали по улицата.

Поредните слухове очевидно са раздразнили Зорница и тя реши да изясни ситуацията. „Не съм гадже с Гъмов“, изригна Линдарева. Моделката е категорична, че никога не е имала връзка със Станимир Гъмов. Двамата се познават и са приятели, но нищо повече. Зорница отрича и това, че с актьора живеят под един покрив. Моделката заявява, че това е поредната фалшива новина за нея.

Линдарева отхвърля слуховете, че е любовница на Гъмов. „Не сме заедно“, избухна красавицата. „Омръзна ми да ме свързват с всеки“, ядосва се Зорница на поредните слухове за личния й живот. „С Гъмов се познаваме и дотам“, заявява тя, пише „България днес“.

Зорница Линдарева отрича слуховете, че със Станимир Гъмов имат връзка и живеят заедно сн. Фейсбук

Зорница Линдарева отрича слуховете, че със Станимир Гъмов имат връзка и живеят заедно сн. Фейсбук

Зорница е категорична, че със Станимир Гъмов нямат връзка и не живеят заедно, още по-малко пък са правили някакви общи планове за здравословен начин на живот или за спиране на алкохола, както се твърди в разпространените слухове през последните дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар