Ани Салич разкри какви са отношенията с колегите й в телевизията (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Ани Салич става археолог в Германия

Ани Салич разкри какви са отношенията с колегите й от телевизията. Журналистката споделя, че между новините от началото на нейната кариера в телевизията и тези сега няма нищо общо. „Новините от началото на Нова тв нямат нищо общо с новините сега. Тогава това беше една тромава структура, изпълнена с млади и жизнени хора, гладни да се научат на телевизия“, казва Салич.

„Все пак нямахме достъп до сакралния Канал 1, където работеха големите телевизионни таланти на България и трябваше сами да се учим – как да се държим пред камера, как да снимаме и да разказваме заснетото пред зрителите. Сега, 20 години по-късно, телевизията е една отворена жива среда, достъпна за всеки, който иска да споделя и разказва.

Има интернет, има социални медии и много блогове, а те всички допълват функцията на телевизията, която вече не трябва да забравя, че нейната роля може да бъде иззета от всеки човек с телефон, който снима и предава онлайн“, казва Салич, пише 24chasa.bg.

Журналистката разкрива и какви са отношенията й с екранните й партньори. „Най-често на по бира се виждам със Сашо Пелев, който е първият ми партньор, но отдавна изостави телевизията и стана адвокат. С Юки (Юксел Кадриев) се уговаряме от много време да се видим заедно с Ники Дойнов, дано да успеем след празниците. А Ники е толкова отворен, позитивен и усмихнат човек с вярно чувство за хумор, което го прави лесен и приятен работен партньор“, споделя Ани.

Ани Салич разкри какви са отношенията с колегите й в телевизията сн. Фейсбук

Ани Салич разкри какви са отношенията с колегите й в телевизията сн. Фейсбук

Журналистката разкрива и с какво би се занимавала, ако не беше в телевизията. „Не знам каква щях да съм, ако бях останала при роднините в Германия, където щях да уча и може би щях да съм археолог. Ако бях отишла при брат ми в Америка, щях да опитам най-различни работни ситуации, но щях да работя здраво, така както го прави и той. Но някой или нещо реши да остана тук и да изживея точно този живот. И се радвам, че е така, макар че често изпадам в мисли – защо това, защо така?“, споделя още Ани Салич.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар