Миролюба Бенатова разтърси мрежата! (виж разкритието)

Гласувайте за статията

Миролюба Бенатова се възмути в мрежата, скочи на политиците!

Журналистката Миролюба Бенатова не сдържа яда си и изригна в мрежата – саркастично, но силно. А на прицела й са родните политици – всички онези, които преди 4 години не обърнаха внимание на сигнала й. А сега, по обясними причини, решиха да се задействат:

Миролюба Бенатова право в целта

„4 години след моето разследване в Швеция и Северозападна България, и месец преди изборите, спецпрокуратурата и МВР видяха проблем в организираната просия и прането на пари у нас.

Този бизнес с модерни роби зарежда с пари един арогантен и необразован елит от малцинствата. Те решават изборите, но не като масовка, а като поръчители и инвеститори във властта.

Казах го преди 4 години. Тогава ГЕРБ, ДПС и БСП се въздържаха от коментар. Днес конюнкурата явно е друга. Няма лошо. От някъде трябва да се започне.

В първа и втора серия на разследването от 2015а има още села и градове. Дано стигнат и до тях. Кнежа, Монтана, Левски, Аспарухово, Брегово.

Сега припомням богатите бедни от Дреновец, свързани с последните арести. Кметът от община Ружинци (Дреновец) е кмет на всички партии, някога е разследван и винаги оправдаван.

Вероятно вече е в запас. През 2015а точно той не видя проблем в „новите инвеститори“. Чакаме акции и в другите люпилни на организирана престъпност. И Ясеновец. Да не забравите“, написа Миролюба Бенатова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар